WIGILIJNY BARSZCZ (PRZEPIS Z GALICJI) Marka Zaborskiego, dyrektora programowego TV Toruń Czytaj dalej
KREM Z BROKUŁ Karola Cereckiego, byłego pracownika Departamentu Organizacyjnego Urzędu Marszałkowskiego Czytaj dalej
ZUPA RYBNA Małgorzaty Kasprzak, wicedyrektor Departamentu Organizacyjnego w Urzędzie Marszałkowskim Czytaj dalej
ŚLIWKOWA ZUPA WIGILIJNA „BABCI ZOSI” Joanny Błońskiej z Departamentu Organizacyjnego Urzędu Marszałkowskiego Czytaj dalej
BARSZCZ Z USZKAMI Piotra Kryna, wiceprezesa zarządu Kujawsko-Pomorskich Inwestycji Medycznych Czytaj dalej
ZUPA POROWA Grzegorza Potarzyńskiego, pracownika Urzędu Marszałkowskiego w latach 2007-2016 Czytaj dalej
ZUPA Z BRZADU I KLUSKI KARTOFLANE Jarosława Pająkowskiego, prezesa Towarzystwa Przyjaciół Dolnej Wisły i dyrektora Zespołu Parków Krajobrazowych Chełmińskiego i Nadwiślańskiego Czytaj dalej
WIGILIJNA ZUPA GRZYBOWA Teresy Szymorowskiej, byłej dyrektor Książnicy Kopernikańskiej w Toruniu Czytaj dalej