Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych - RODO) potrzebujemy zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych, w tym przechowywanych odpowiednio w plikach cookies Dowiedz się więcej na temat polityki cookies
Klikając przycisk „Przejdź dalej” lub zamykając to okno za pomocą przycisku „x” wyrażasz zgodę na zasadach określonych poniżej:
Zgadzam się na przechowywanie w urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawionych w czasie korzystania przez ze mnie z produktów i usług świadczonych drogą elektroniczną w ramach stron internetowych, serwisów i innych funkcjonalności, w tym także informacji oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach dostosowania do potrzeb poprawy bezpieczeństwa, statystycznych i reklamowych. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w przeglądarce internetowej. Korzystając z naszych stron bez zmiany tych ustawień wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies. Dowiedz się więcej na temat ochrony danych osobowych

Zakmnij Zakmnij
Facebook Twitter Youtube Instagram Issuu Flickr

Loading script and Flickr images

Rolnictwo i obszary wiejskie

Szkolenie dla kelnerów zakładów gastronomicznych – członków sieci regionalnej Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze

W dniu 28 listopada 2016 r. odbędzie się szkolenie dla kelnerów - pracowników zakładów gastronomicznych należących do sieci regionalnej Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze.

 Województwo Kujawsko-Pomorskie aktywnie działa w ramach Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego od stycznia 2012 r. Głównym celem Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego jest stymulowanie rozwoju turystyki i lokalnej przedsiębiorczości poprzez promocję lokalnych i regionalnych produktów żywnościowych, wytwarzanych z lokalnych surowców rolnych. Inicjatywa przystąpienia naszego regionu do Sieci została podyktowana chęcią prowadzenia jeszcze lepszej promocji lokalnych i regionalnych produktów żywnościowych z Kujaw i Pomorza, skierowania zainteresowania konsumentów na żywność wysokiej jakości, a dzięki temu pobudzenia rozwoju małych i średnich przedsiębiorstw sektora żywnościowego.

 

Uczestnicy szkolenia zdobędą praktyczną wiedzę w zakresie jakości obsługi gości indywidualnych oraz nabędą kwalifikacje i umiejętności zawodowe w tej dziedzinie. Planujemy również przeprowadzenie wykładu celem przygotowania pracowników do udzielania odpowiedzi na pytania klientów nt Europejskiej Sieci Dziedzictwa Kulinarnego.

 

W szkoleniu weźmie udział 35 kelnerów z różnych obiektów należących do Sieci.

 

 

 

BIP Kujawsko-Pomorskie konstelacje dobrych miejsc